Најнови огласи

DB function failed with error number 1146
Table 'teranets_srce.srce_adsmanager_config' doesn't exist SQL=SELECT * FROM srce_adsmanager_config
ПДФ Печати Е-маил
Здружение за заштита на животните
и животната средина „СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје
моб. ++ 389 (0)75 800-765
e-mail: Е-маил адресата e заштитена од спам ботови.
Можете и лично да не посетите: Секој четврток од 19:30 до 21:00 часот во ресторанот „Хармонија“ во Т.Ц. Скопјанка (локал 37), кај подземниот премин (до железничката станица во Скопје)
 
Здружение за заштита на животните и животната средина “СРЦЕ ЗА ЖИВОТНИТЕ“
п.фах 420, 1000 Скопје, Република Македонија
тел. ++389 (0)2 53 11 432
моб. ++ 389 (0)75 800 765

email: info@srcezazivotnite.org.mk